Bruno Pieters...again - (Con)Temporary Fashion Days

Vandaag bezocht ik voor de tweede keer de stocksale van Bruno Pieters met een vriendin. Zij vond er niets...maar ik merkte nog een cape en een jasje op. Ik heb geen van beide gekocht (zuinig zijn, zoals ik al eerder zei). Wanneer ik echter onderstaande foto's bekijk, begin ik toch weer te twijfelen of ik morgen niet even terug naar Antwerpen moet...Welk vinden jullie het mooist?

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girlBruno Pieters - (Con)Temporary Fashion Days
dames- en herencollectie, stoffen en accessoires
18 - 19 - 20 - 21 - 22 oktober 2011 van 10 tot 18 uur
cash, Bancontact, Visa en Mastercard
Aalmoezenierstraat 2, 2000 Antwerpen - Wanneer de toegangspoort gesloten is, aanbellen bij Intermasco en zeggen dat je voor stockverkoop komt. Zij laten je binnen. In principe is de poort open maar bewoners sluiten ze soms.

Data andere ontwerpers (Con)Temporary Fashion Days: http://www.afashiongirl.be/p/contemporary-fashion-dates-info.html
Andere stockverkopen: http://www.afashiongirl.be/p/agenda-stockverkopen-en-events.html

Reacties

  1. Uiteindelijk vind ik het 1e (bleke cape) toch het mooist bij jou.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts