What to wear...naar de persconferentie en vernissage van Dream The World Awake

Vorige week dinsdag was ik uitgenodigd voor de persconferentie en de vernissage van de nieuwe expo in het Antwerpse ModeMuseum (MoMu). De persconferentie vond plaats om 11 uur en de vernissage om 19 uur. Aangezien ik geen tijd had om me om te kleden, opteerde ik voor een zwarte outfit die zowel geschikt was voor overdag als voor 's avonds.

De outfit was simpel genoeg voor de persconferentie - het is niet de bedoeling om daar in cocktail-ensemble aan te komen - maar dankzij de gouden accenten (mijn 'skull'-ketting van McQueen en riempje van Miu Miu) en het speciale volume van het rokje toch ook geschikt voor de receptie 's avonds.

Let ook op de schoenen: brogues met hak zijn erg in dit najaar.

foto: a fashion girl
top: H&M
rokje: COS
ketting: Alexander McQueen
riem: Miu Miu
schoenen: Tim Van Steenbergen
kousen: Falke Cotton Touch

foto: a fashion girl

Reacties

Populaire posts