Pop-upstore met Brussels mode- en designtalent

MODO BRUSSELS en DESIGNED in BRUSSELS werken samen en stellen voor de eerste keer een selectie van Brussels ontwerptalent voor in een pop-upstore. Nog tot 29 oktober is Brussels Boutikq geopend in de Dansaertwijk in Brussel, het mode- en designhart van de stad.

Brussels Boutikq brengt producten en collecties van mode- en productontwerpers in het toekomstige Brussels Center of Fashion and Design.

foto: Sadrina Fasoli

De mode-ontwerpers op een rij: Sandrina Fasoli, Jessie Lecomte, Annemie Verbeke, Christophe Coppens, Girls From Omsk, Carine Gilson, Walter Lecompte, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, Marc-Philippe Coudeyre, Heidewinne, Olivia Hainaut, Kim Stumpf, Piece of Chic, winnaar van de modewedstrijd Customisez-moi 2009 Giuseppe Virgone.

De design-selectie: Hugo Meert, Jean-Francois d'Or, Nathalie Dewez, Raphaël Charles, Antoinette Ribas, Coline Sunier & Charles Mazé, Eléonore Saintagnan & Grégoire Motte, La Villa Hermosa, Nicolas Bovesse, Mathieu Gabiot, Michael Bihain, Maarten de Ceulaer, Pauline Gorelov en Tontons Racleurs

Praktisch
Brussels Boutikq
Nieuwe Graanmarkt 10, 1000 Brussel
8 september tot en met 29 oktober 2011
geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag van 10 tot 18 uur
Brussels Boutikq is een onderdeel van het officiële programma van Design September 2011 en sluit zijn deuren tijdens het jaarlijkse MODO Parcours.
www.modobrussels.be

Reacties

Populaire posts