Miele Catwalk 2011 - deel 3: the contest - win een designer wasmachine

Miele heeft een passie voor mode. Daarom zijn de wasautomaten van het merk uitgerust met de meest vooruitstrevende technologie om kledij als nieuw te houden. Nu zijn de Miele wasmachines echter ook gegeerde modeobjecten geworden, dankzij het creatieve talent van enkele topdesigners!

Negen ontwerpers van eigen bodem lieten hun creativiteit de vrije loop en gaven de Miele wasmachine een total make-over. Ontdek ze allemaal  en maak kans om één van deze negen oogverblindende collector’s items te winnen op www.miele.be.

foto: Miele
ontwerp: BShirt

foto: Miele
ontwerp: Jantine van Peski

foto: Miele
ontwerp: Joanne Vanden Avenne

foto: Miele Catwalk
ontwerp: Just In Case

foto: a fashion girl
ontwerp: Lenny Leleu

foto: a fashion girl
ontwerp: Marie Jo


foto: a fashion girl
ontwerp: Olivier Strelli

foto: Miele
ontwerp: Tim Van Steenbergen


foto: a fashion girl
ontwerp: Natan


Jantine van Peski ving de Miele wasmachine in een originele waszak, Tim Van Steenbergen liet duizenden vlinders neerdwarrelen. Rustieke taferelen op het pronkstuk van Just in Case en een explosie van water bij Joanne Vanden Avenne. BShirt gaat voor stoer, Olivier Strelli voor kleurrijke pracht. Lenny Leleu omschrijft haar ontwerp treffend: “I’ve got troubles but not today, cause they’re gonna wash away”. Marie Jo voegde sensualiteit toe en Natan houdt zijn reputatie van modekoning hoog met een stijlvol zwart-wit ontwerp.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts