Mannenmode: warme truien en vesten voor de winter

Ik verlies ze op mijn blog soms uit het oog - wees gerust in het echte leven niet - maar bij deze een post met twee leuke outfits voor mannen. Mannen hebben het over het algemeen moeilijker om creatief te zijn met hun outfits. Speciale accenten en motieven zorgen voor een originele toets zonder meteen extravagant uit de hoek te moeten komen.foto: Les Ateliers de la Maille
Het dambordpatroon geeft een simpele trui iets extra's.
En alhoewel ik geen fan ben van ruitjeshemden - ik verkies meestal streepjes - vind ik het hier wel een goede combinatie.
De rode broek is op de campagnefoto erg geslaagd, maar raad ik in real life minder aan.Le Mont St Michel
Hier wel streepjes: grijs en blauw vormen een geslaagde combinatie.

Les Ateliers de la Maille heeft een eigen winkel in de Schuttershofstraat 49 in Antwerpen. De mannencollectie van Le Mont St Michel  kan je vinden bij Hunting & Collecting (17, rue des Chartreux, 1000 Brussel).

www.lesateliersdelamaille.com
www.lemontsaintmichel.fr

Reacties

Populaire posts