Fashion musthave: een leren topje

In februari kocht ik in Parijs een leren topje bij Maje. In de zomercollecties zag ik het al opduiken op de catwalk en ook deze winter is het nog present (o.a. bij Hermès). Om naar de receptie bij Luc.Duchene te gaan waar de nieuwe collectie werd voorgesteld combineerde ik het met een shortje en pumps van Tim Van Steenbergen. De Antwerpse designer ontwerpt ook voor Luc.Duchene. Wie zich ook een leren topje wil aanschaffen, rept zich naar Luc.Duchene, want daar spotte ik de zwarte variant met lange mouwen!foto: a fashion girl

foto: a fashion girl


Gisteren droeg ik het topje voor de eerste keer. Reden: in de winter is het te koud om het te dragen want het heeft korte mouwen. Verder is het geen aanrader om te dragen wanneer het warmer is dan 20 graden. Wanneer je zweet, moet je het topje immers meteen naar de droogkuis brengen. Voor tussenseizoenen is het echter ideaal.

Ik ben zelf al erg gewend aan leren topjes, waarschijnlijk door het bestuderen van Vogue Collections. Maar voor anderen is het blijkbaar nog erg vernieuwend. Ik kreeg veel leuke reacties.

"Wat je aanhebt is erg leuk, net een tweede velkeke."

"Ik vind het ook mooi."

"Nu kom ik toch eens kijken. Chique dinges! Is dat van 'uw' ontwerper? Maar mag je dat wassen? Neen, dan mag je niet zweten!"
nvdr, het is niet van 'mijn' ontwerper, mijn shortje en pumps wel :-)

"Inderdaad mooi, met deze koude zomer zou je het toch al hebben kunnen dragen!"

"Smashing!"

Reacties

Populaire posts