Pinko Antwerpen bestaat drie jaar

foto: Pinko
Topmodel Carmen Kass is dit najaar het gezicht van Pinko.


De Pinko-winkel in Antwerpen bestaat drie jaar. Dat moest gevierd worden. Gisteren was de winkel uitzonderlijk tot 20 uur open en werden klanten ontvangen met bubbels. Het moment bij uitstek op de nieuwe herfst/wintercollectie te ontdekken.foto: a fashion girl
Mijn favoriete totaaloutfit!


Dit oranje jurkje met grofgebreid vest is mijn favoriete totaaloutfit. Ook de laarzen op de eerste zijn erg leuk. Het leer is superzacht en ze passen rond mijn kuiten - ik iets wat bij mij vaak niet het geval is. De hakken zijn echter veel te hoog voor mij. Ik houd het liever bij een bescheiden 7 à 8 cm.foto: a fashion girl


Ook met een zwart lederen vestje is het een superoutfit.


foto: a fashion girl


Prints en (nep)bontaccenten zijn erg in en zijn perfect te combineren in één silhouet. De muts kan ook als sjaal gedragen worden. Ik werd verliefd op het jasje dat ik hier draag. Het kan ook gesloten gedragen worden dankzij de drukknopen - een ideaal jasje voor het tussenseizoen.


foto: a fashion girl


Omwille van budgettaire redenen -altijd hetzelfde probleem - heb ik (nog) niets gekocht, maar voor het jasje ga ik zeker terug...en misschien ook voor het jurkje en vest...ik hoop dat jullie me niet voor zijn! Wat vinden jullie dat ik moet kopen? Post een reactie.

Hieronder een paar beelden uit het Pinko-lookbook als inspiratie voor dit najaar. 

foto: Pinko
Een delicaat jurkje gecombineerd met grof breigoed is ideaal als winteroutfit.
anemometro coat: 345 euro
fissile dress: 205 euro
trove hat: 80 euro
prosecco shoes: 390 euro

foto: Pinko
Een zwart kleedje wordt als trui gedragen en gecombineerd met een zwart feestelijk rokje met blauwe accenten.
sal dress: 300 euro
birillo skirt: 300 euro
montiano bag: 330 euro
verdiso sandals: 385 euro

foto: Pinko
Een eenvoudig zwart jurkje valt goed te combineren met verschillende accessoires.
dicotomico dress: 230 euro
trove hat: 80 euro
perle collar: 115 euro
badiola bracelet: 45 euro
torchiato bracelet: 65 euro
moscato bag: 365 euro
primitivo ankle boots: 410 euro

Pinko Antwerpen
Huidevettersstraat 42a
2000 Antwerpen

Reacties

  1. great look indead !!

    have you seen my new post ?
    http://v-fashionwise.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als je één stuk moet kiezen, zou ik gaan voor het vestje! Super mooi. Op de foto's vind ik de laatste outfit (met het handtasje) het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten