Oh Lola by Marc Jacobs

foto: Marc Jacobs
model: DAKOTA FANNING
fotograaf: JUERGEN TELLER
make-up: DICK PAGE
haar: STEPHANE LEMPIRE

Marc Jacobs lanceerde eind juli een nieuwe variant van zijn bekende parfum Lola.  Oh, Lola belooft een sprankelende fruitige bloemengeur. De vrouw die mister Jacobs voor ogen heeft bij dit parfum is koket, slim, vrolijk, charmant, levendig, speels en tegelijkertijd onweerstaanbaar gesofisticeerd. Actrice Dakota Fanning brengt deze vrouw tot leven in de advertentie van het parfum, uiteraard gekleed in een romantische creatie van Marc Jacobs. De geur omschrijft de ontwerper als flirteriger dan de originele Lola.

De topnoten zijn wilde aardbeien, peer en framboos. Het hart ruikt naar pioenrozen, magnolia en cyclaam en de basis geurt naar vanille, sandelhout en tonkaboon. Nadat ik dit vernam, wou ik de geur meteen proberen want veel van deze ingrediënten komen ook voor in mijn favoriete parfum van Nina Ricci Deci Delà, dat jammer genoeg niet meer gemaakt wordt. En het parfum van Marc Jacobs stelde niet teleur. Oh Lola is een geur die tegelijk fris en zoet is, ideaal voor mij!


foto: Marc JacobsDe geur werd ontwikkeld in samenwerking met Marc Jacobs en parfum-designer Ann Gottlieb. Parfumeurs zijn Calice Becker en Yann Vasnier en het geurenhuis is Givaudan.

Het parfum is verkrijgbaar in een eau de parfum spray van 30 ml (52 euro*), 50 ml (69 euro*) en 100 ml (90 euro*). Ook is er een douchegel voor 35 euro* en een bodylotion voor 37 euro*.
* adviesverkoopprijs

Reacties

Populaire posts