Nog een reden voor een weekendje Knokke: de pop-upstore van REDValentino

afbeelding: REDValentino

Als de Nacht van het Zoute geen reden genoeg is voor een weekenje aan zee, is de pop-upstore van REDValentino (mét exclusieve collectie) misschien een extra stimulans. Van 4 tot 7 augustus 2011 kunnen modeliefhebbers een bezoekje brengen aan het unieke pop-up greenhouse van REDValentino op het Van Bunnenplein in Knokke.

afbeelding: REDValentino


Maria Grazia Chiuri en Pier Paolo Piccioli, de ontwerpers van RED Valentino, brengen een unieke collectie in dit feeërieke botanische decor. Elk kleding- en accessoirestuk werd speciaal ontworpen voor deze sprookjesachtige ruimte.


afbeelding: REDValentino


In Knokke wanen bezoekers zich Alice in Wonderland in het onconventionele winkeldecor met witte vlinders. In de 'serre' worden tuinelementen uitstalvoorwerpen voor exclusieve kledingstukken. Sjaals liggen uitgestald onder glazen stolpen. Overschoenen hangen in houten kratten en kleurrijke kostuumjuwelen werden geplant in smalle witte bloempotten. Kleurrijke prints met bloemen en vlinders fleuren kleedjes, rokken en accessoires op. Ook de kleuren zijn door de natuur geïnspireerd : roze, hyacinth- en tijmkleur werden gebruikt op natuurlijke materialen die traditioneel deel uitmaken van de REDValentino-wereld.

Ikzelf ben een fan van sprookjes en mode (tegenwoordig in het bijzonder Valentino - na mijn bezoek aan Parijs), dus breng zeker een bezoekje aan deze pop-upstore!

afbeelding: REDValentino

De pop-upstore met exclusieve collectie reist de wereld rond, Firenze en Saint-Tropez kregen al een bezoekje van de sprookjeswinkel. En dankzij Fashion Club 70 is nu België aan de beurt!


Afbeelding: REDValentino

REDValentino Pop-up Greenhouse
4 tot en met 7 augustus
Van Bunnenplein, 8300 Knokke
www.redvalentino.com

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts