Nacht van het Zoute: vrijdag 5 augustus

Op vrijdag 5 augustus vindt in Knokke de Nacht van het Zoute plaats. De winkels in het mondaine Zoute zijn dan 's avonds geopend tot zo'n 22 uur. In de meeste boetieks krijg je een drankje of extraatje. Zo kreeg ik bij Talking French al een strandtas en een paraplu. Bij Mer du Nord kreeg ik een leuk T-shirtje. Bij Planet Parfum namen ze vorig jaar dan weer een foto terwijl ik eventjes een Cartier-horloge mocht dragen. Spijtig genoeg moest ik dat nadien teruggeven. Andere winkels zijn dan weer enkel open voor hun vip-klanten (lees: big spenders - daar ben ik niet bij, wat sommigen ook mogen denken ;-)), maar sowieso is het een leuk avondje.


foto: Planet Parfum


Nacht van het Zoute
vrijdag 5 augustus 2011
18 - 22 uur
Knokke Zoute

Reacties

Populaire posts