My favourite hairdresser: Clientology

foto: a fashion girl

Toen mijn kapster haar werk in Antwerpen verruilde voor een job in Gent, moest ik even slikken. Gent is toch een eindje voor een kappersbezoek. Maar ik volgde haar naar Clientology en was meteen verkocht. Terwijl het hippe De Cliént baadt in een partysfeer, straalt broertje Clientology een zenachtige rust uit. Heerlijke massagestoelen waarin je kan relaxen terwijl je haar wordt gewassen, een mooie inrichting en  -uiteraard- superkappers maken een bezoekje meer dan de moeite waard.

Sinds een maand heeft de kapperszaak ook een adresje in Antwerpen. Maar ik blijf naar Gent gaan, waar mijn kapster Yvi nog steeds werkt. Een dagje Gent heeft immers ook zijn charme - en dan kan ik na mijn bezoek aan Clientology een heerlijke chocoladetaart eten bij Barista!foto: a fashion girl
Clientology Antwerpen

Clientology Antwerpen
Leopoldstraat 51 A
2000 Antwerpen
tel. 03 707 03 46

Clientology Gent
Vlaanderenstraat 122
9000 Gent
tel. 09 224 00 62

www.clientology.be

Barista
Hippoliet Lippensplein 25
9000 Gent
www.mybarista.be

Reacties

Populaire posts