Fashion musthave: een strapless bh van Marie Jo

foto: Marie Jo
de body van het model 'Jane'

Vorige week kocht ik een fashion musthave dat nog altijd in mijn kleerkast ontbrak: een strapless bh. Ik had al wel strapless kleedjes maar combineerde die steeds met een bh in een bijpassende kleur met bandjes die rond mijn nek sloten. Nu heb ik echter een topje met speciale bandjes waarbij een bh met bandjes echt een fashion faux pas is. Daarom ging ik op zoek naar een goede strapless bh. Het is het model 'Jane' van Marie Jo geworden. Een mooie huidskleurige bh die goed blijft zitten: een aanrader. Er zijn bandjes bij die je er kan afhalen.


foto: a fashion girl
strapless bh 'Jane' van Marie Jo


Het model Jane is een zogenaamde 'tijdloze favoriet' en blijft dus permanent in het assortiment van Marie Jo. De strapless bh is wel nieuw en verkrijgbaar in de maten B-E 70-85. Meer info: http://www.mariejo.com/collection/serie/classics/mariejo/NL/646/2544/default.aspx

Reacties

Populaire posts