Een weekendje Knokke - deel 2: Nacht van het Zoute

Elke eerste vrijdag van augustus vindt de mondaine Nacht van het Zoute plaats in Knokke. Je kan er de nieuwe wintertrends ontdekken onder het genot van een glaasje champagne - er zijn ergere dingen.

Een outfit kiezen is niet altijd makkelijk: het weer is in België immers een onzekere factor. Ik wou eerst mijn skinny jeans met een top bezet met parels van Markus Lupfer aantrekken, maar het bleek warmer dan verwacht. Het Belgische weer verrast je gelukkig soms ook in positieve zin. Daarom opteerde ik voor een shortje van Bruno Pieters gecombineerd met mijn zwarte blouse van Derek Lam en mijn nieuwe Prada-wedges - nog een soldenkoopje gevonden bij Ironie, Kustlaan 75, 8300 Knokke. In de stad voel ik me soms wat onzeker met een kort shortje zonder kousen: maar aan de zee is dit een perfecte combinatie.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Daarna wandelde ik richting Kustlaan, eerste halte: de REDValentino pop-upstore - maar daar hebben jullie al alles over kunnen lezen in mijn vorige post. Volgend adresje op het programma: de nieuwe winkel van Luc.Duchene, Kustlaan 94, 8300 Knokke. Tim Van Steenbergen, die naast zijn eigen collectie voor Luc.Duchene ontwerpt, was ook van de partij.

foto: www.voguemoment.com
Aan het babbelen met ontwerper Tim Van Steenbergen.
Op de Nacht van het Zoute ontmoette ik collega-blogster Pema die deze foto nam.foto: Luc.Duchenefoto: a fashion girl
Comfy chic bij Luc.Duchene.

foto: a fashion girl
Love the bag!

foto: a fashion girl
Veel lederen jasjes bij Luc.Duchene.


foto: a fashion girl
Every girl needs a little black dress. Let ook op het prachtige zwarte lederen jurkje achteraan het kledingrek.

foto: a fashion girl
Mooie rozen zorgen voor een kleurrijk accent in de winkel.

foto: a fashion girl
Nog een lederen jasje en een little black dress.

foto: a fashion girl
Prints zijn dit najaar opvallend aanwezig.


foto: a fashion girl
Even afscheid nemen van de sympathieke host.

Thomas Sabo - Kustlaan 275, 8300 Knokke - had me ook uitgenodigd om de nieuwe collectie te ontdekken. Ik vond vooral de hangertjes met een masker en een vleugeltje leuk. Ze doen me wat denken aan carnaval in Venetië.foto: Thomas Sabo

foto: Thomas Sabo

foto: Thomas Sabo


Reacties

Populaire posts