Een maskertje voor je ogen

Iedereen weet ondertussen dat je huid soms een maskertje kan gebruiken. Bij de meeste van die maskers staat in de handleiding een duidelijke waarschuwing: "vermijd de huid rond de ogen". Allemaal goed en wel maar bij mij kan soms net de huid onder de ogen een oppepper gebruiken.foto: Caudalie


Daarom was ik blij toen ik Vinosource van Caudalie vond. Dit masker mag je wel gebruiken rond de oogcontour en op de oogleden en belooft een herstellende en kalmerende werking. De crème bevat geen parabenen en kunstmatige kleurstoffen en is dus extra zacht voor je huid. Werkzame bestanddelen zijn onder andere polyfenolen uit druiven, krachtige antioxidanten die de huid tegen veroudering beschermen; druivenpitolie, rijk aan omega 6 en vitamine E; en het gepatenteerde Vinolevure.

Als de huid onder je ogen wel wat hydratie kan gebruiken is dit zeker een aanrader! Je kan het masker trouwens ook voor je gelaat gebruiken, als je een droge huid hebt. Caudalie-producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek en bij winkels zoals iU (het vroegere Equiform).

Reacties

Populaire posts