Wie zoekt, die vindt?

Ik werd dit voorjaar verliefd op een paar ballerina's met kantmotief van Valentino (zoals de trouwe lezers van mijn blog al wel weten). Ik aarzelde echter om ze online te bestellen omdat ik geen zin had om ze terug te sturen of om te ruilen als de maat niet goed was.

Dus ging ik op zoek in verschillende winkels, zonder resultaat tot nu toe. Maar er is nog hoop ;-). Volgende week ga in naar Parijs en -of course- bezoek ik dan de Valentino-winkel. Verder ontdekte ik dankzij een collega de website http://wheretoget.it/ . Hier kan je een afbeelding van het gezochte item posten en hopen dat iemand je zegt waar je het kan vinden. Ik ben eens benieuwd!

afbeelding: wheretoget.it

Reacties

 1. Al twee reacties, de schoentjes van Zara vormen een leuk en veel goedkoper alternatief...alleen jammer dat ze via de webshop voor België niet te vinden zijn. http://wheretoget.it/browse/recent#!l4352

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te snel gesproken, ze zijn ook via de Belgische webshop van Zara te bestellen...mss toch eens ballerina's gaan passen op de Meir en daarna deze in de juiste maat bestellen!
  http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/be/nl/zara-S2011-s/101682/388333/BALLERINA%2BMET%2BKANT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Mieke,

  Leuke blog!

  via http://www.schoenentimmers.be/nl/schoenen/clay-shoes/
  vind je voor 40 euro van Clay ballerina's (onderaan de pagina) in 3 kleuren die er zeer fel op lijken.

  Veel succes!
  Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks! Ik heb ze niet gevonden bij Valentino in Parijs, maar ze zeiden daar dat ze mss in een nieuwe collectie terugkwamen. Nog even afwachten dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts