Soldenkoopjes - deel 2 - Hopland, Schuttershofstraat en Huidevettersstraat

Zaterdag ging ik met een vriendin soldenshoppen. Ik had me voorgenomen zo weinig mogelijk te kopen, maar aan de jumpsuit bij Sandro (Hopland 50, Antwerpen) kon ik niet weerstaan. Ik had hem al eens gespot toen een meisje hem aan het passen was. Aangezien ik toen al een truitje wou kopen, heb ik hem zelf niet gepast. Nu boden de solden echter een excuus.


foto: a fashion girl


Jammer genoeg spande de jumpsuit wat rond mijn benen wanneer ik ging zitten. Dat ligt aan het model dat naar beneden toe smaller is, de zogenaamde carrot pants. Eigenlijk wordt dit model beter gemaakt in een stof die iets meegeeft (een tip voor Sandro). Maar er was geen maatje groter...dilemma. Aangezien één van mijn voornemens is om nog af te vallen, kocht ik de jumpsuit toch. Ik vond hem gewoon té mooi om te laten hangen. Wat vinden jullie? Btw dat afvallen gaat wel lukken, want ik ben de laatste weken echt gezonder aan het leven: geen snoep, fruit en magere pastaatjes van Exki (pasta kan ik echt niet laten).


foto: a fashion girl


Mijn shoppingpartner is al acht maanden zwanger, maar ook dan kan je nog soldenkoopjes vinden. Dankzij stofjes die meerekken, kan je immers niet-zwangerschapskleren passen. Als je acht maanden ver bent, is het echt beter weer te investeren in gewone kleren, zodat je na je bevalling een yummy mummy bent. Ze vond een leuk T-shirtje bij Maje in de Schuttershofstraat 39 te Antwerpen. Dankzij de mouwtjes krijgt een simpel T-shirtje een chiquere uitstraling.foto: a fashion girl


Daarna gingen we een kijkje nemen in het schoenenwalhalla van Antwerpen: Coccodrillo (Schuttershofstraat 9). Prachtige schoenen, maar diegene die ik echt wou - ballerina's van Balenciaga- had ik gelukkig al.

foto: a fashion girl
Veel volk bij Coccodrillo.


Bij Hugo Boss in de Huidevettersstraat 40 begon ik te twijfelen. Het blauwe topje met laagjeseffect vond ik ook wel leuk. Maar ik wou mijn aankopen echt beperken (binnen twee weken naar Parijs!). Na lang twijfelen, liet ik het in de winkel achter. Nu ik de foto's van het topje en de jumpsuit achteraf bekijk, vind ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De laagjes en kleur van het topje zijn prachtig, maar de vorm is toch minder flatterend dan de jumpsuit. Maar misschien ga ik op het einde van de solden nog eens kijken bij Hugo Boss...


foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Reacties

Populaire posts