MAC-vondsten voor je ogen

Bij MAC vond ik twee aanraders voor je ogen: de Fast Response Eye Cream en wegwerpbare mascaraborsteltjes.

fofo: MAC

De Fast Response Eye Cream probeerde ik op aanraden van een vriendin na een Facebook-oproep voor een goede oogcrème. Ik had immers nogal last van droge huid onder mijn ogen. Ik had al wat crèmepjes geprobeerd, dus stond ik nogal sceptisch tegenover de crème van MAC, maar dat was totaal niet nodig. Na één keer aanbrengen, zag de huid onder mijn ogen er meteen beter uit. Bij een bezoek aan de dermatoloog vroeg ik of deze crème geschikt was voor gevoelige ogen en zij zei dat ik deze zeker mocht gebruiken. Een aanrader, dus!

foto: MAC
De tweede vondst zijn wegwerp-mascaraborsteltjes. Ik moet eerst bekennen dat ik wel een beetje ijdel ben, zoals waarschijnlijk elke fashionista. Ook als ik een ooginfectie heb, wil ik een minimum aan oogmake-up dragen. Tja, wat kan ik zeggen... Natuurlijk wil ik niet dat de infectie verergert of dat ik mezelf terug besmet, dus wist ik niet goed hoe ik mascara kon aanbrengen. Gelukkig bood MAC een antwoord. Wergwerpbare mascaraborsteltjes zijn ideaal: je gebruikt voor elk oog een ander mascaraborsteltje en smijt ze nadien weg. Je mag natuurlijk elk mascaraborsteltje maar één keer in de mascarahuls steken. Meerdere laagjes zijn dus alleen mogelijk als je meerdere borsteltjes gebruikt. Maar het is veel beter dan mascaraloos door het leven gaan ;-) Voor 20 borsteltjes betaal je zo'n 5 euro, duur is het zeker niet.

Reacties

Populaire posts