Fashion inspiration: films en tv-series

Inspiratie voor leuke kleding kan je overal opdoen, op straat (leve de streetstyle) maar ook in films en tv-series krijg je fashionable outfits voorgeschoteld. Hieronder drie voorbeelden die mij ideeën opleveren:

1. The Devil Wears Prada
Tja, hoe kan het ook anders? Na het zien van de film wou ik perse een Chanelketting en hoge laarzen, al duurde het even vooraleer ik een betaalbare versie had gevonden in respectievelijk een tweedehandswinkel en tijdens de solden. Mijn laarzen zijn trouwens van Chloé.

foto: The Devil Wears Prada
(c) Twentieth Century Fox

foto: a fashion girl
2. Gossip Girl
Ik vind bijna alle outfits in deze serie super, jammer genoeg hangt aan de meeste een stevig prijskaartje vast. Alleen de headbands van Blair zijn meestal nog te betalen, en dan nog... Maar sowieso is de serie super om inspiratie op te doen. Blair-chique of Serena-casual, voor elke gelegenheid ideeën bij de vleet. Watch & learn!

foto: Gossip Girl
(c) The CW Network

foto: a fashion girl


3. Bad Teacher
De nieuwste film van Cameron Diaz is eigenlijk wel een beetje fout (al moet ik stiekem bekennen dat ik hem toch wel leuk vond), maar haar outfits in de film zijn dat allerminst - enfin de meeste toch, de denim hotpants laat ik buiten beschouwing. Think minimal chique with Louboutins and a sexy edge. Al vraag ik me af welke leerkracht zich de kleding uit de film ook echt kan veroorloven.

foto: Cameron Diaz in Bad Teacher van Columbia Pictures
Photo Credit: Gemma LaMana
(c)SONY PICTURES ENTERTAINMENTfoto: a fashion girl

Reacties

Populaire posts