De laatste soldenweek

De laatste soldenweek start vandaag en nu vind je dus ook de grootste kortingen. Al wachten sommige winkels tot het allerlaatste weekend voordat ze superkoopjes aanbieden.

Nu is het het moment om de duurdere boetieks binnen te stappen die vaak kortingen tot -70% geven. Ik vond vorige zomer dit jurkje van Stella McCartney bij SN3.  Het lijkt een heel simpel jurkje maar het heeft een geweldige snit, een van Stella's signature kenmerken. Passen is dus essentieel. Vaak blijven kledingstuks hangen die er op het kledingrek niet geweldig uitzien, maar die wel super zijn wanneer je ze een keer probeert. Uiteraard blijven ook de ronduit lelijke kledingstukken hangen, dus blijf altijd kritisch. Het is niet omdat iets veel goedkoper is, dat je het moet kopen.

foto: a fashion girl

Ik stuurde deze foto trouwens vorig jaar in voor de Elle It Girl - wedstrijd, maar kreeg niet zo veel stemmen. Wat vinden jullie er van?

Reacties

  1. Ik vind het een heel mooi kleedje, maar als ik eerlijk mag zijn, flatteren de laarzen je niet. Voor de rest mooie outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks,leuk om een eerlijke mening te horen. Al vind ik de laarzen wel mooi staan bij mij - anders had ik ze ook niet gekocht :-) Smaken verschillen hé!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts