What to wear - op de show van de Modeacademie? - deel 1

Op de modeshow van de academie vind je grofweg vier kledingstijlen terug, elk met treffers en missers:
- de die-hard modefans: het moet niet mooi zijn, wel gewaagd en extravagant. Bovenal moet hun eigen stijl spreken en moeten ze er avant-gardistisch uitzien
- de modeliefhebbers: zij willen er gewoon mooi en modieus uitzien.
- de familieleden en vrienden van de studenten - categorie 1 : ze hebben eigenlijk niks veel met mode, maar kleden zich extra mooi op voor de modeshow.
- de familieleden en vrienden van de studenten - categorie 2: ze hebben niks met mode en doen ook geen moeite. Ze komen in gewone outfit.


Hieronder mijn outfit:

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Ik behoor -denk ik zelf - tot de categorie van de modeliefhebbers. Ik koos voor een schattige ruffle-blouse van Moschino met - na héél lang twijfelen toch gekocht - mijn Gucci-riem. Om het geheel een beetje stoerder te maken droeg ik een skinny zwarte D&G-jeans en zwart lederen Marc by Marc Jacobs-tas. En of course mijn Tim Van Steenbergen-pumps (ik zei toch al dat ik er tegenwoordig bijna in woon). Btw: alles aan mijn outfit kocht in in outlets of aan verminderde prijzen. Niet dat het dan altijd goedkoop is, maar toch veel minder duur. Mode is jammer genoeg soms duur, maar je moet echt koopjes opzoeken - watch this blog!

Reacties

Populaire posts