Fashion faux pas: ook a fashion girl maakt nog fouten

Meestal zie ik in één oogopslag of een kledingstuk me wel of niet staat, nog voor ik het heb gepast. Maar soms word ik toch verblind omdat ik het kledingstuk op zich geweldig vind. Zo ook met het kleedje van Peter Pilotto dat ik op Yoox bestelde. Ik heb al erg leuke stuks besteld op Yoox zoals T-shirtjes van See by Chloé, een topje van Stella McCartney en Derek Lam en een geweldig kleedje van Les Hommes.

Deze  keer maakte ik echter geen goede keuze. Het kleedje op zich vind ik nog steeds erg mooi maar ikzelf sta er jammer genoeg niet mee. Het is niet zo geschik voor mijn lichaamsvorm. Toen ik het thuis paste om te proberen, liet ik mijn mama een foto nemen. Het resultaat zie je hieronder. Gelukkig kon ik het kleedje weer inwisselen bij Yoox - superservice.
foto: a fashion girl
het kleedje van Peter PilottoHieronder het kleedje van Les Hommes dat ik ook op Yoox bestelde en wel erg geslaagd vind.
foto: a fashion girl
het kleedje van Les Hommes

Reacties

Populaire posts