Stockverkoop bij Festival en Michael Kors aan 9 en 59 euro bij Outlet Princess

De stocksales zijn nog maar net voorbij en er zijn al terug koopjes te vinden in de modehoofdstad van Vlaanderen.

Bij Festival op de Kaasrui 12 in Antwerpen is het deze week nog stockverkoop. D&G, Matthew Williamson, Armani Collezioni en nog meer aan -70%. Ik kocht zelf niets op deze stocksale, maar vond bij Festival wel -eindelijk- een donkere jeans, model Pretty, van de zomercollectie van D&G. Wat me wel opviel bij het passen, is dat een maat 27 bij D&G een pak kleiner is dan 2 jaar geleden. Ik vraag me echt af hoe slank je wel niet moet zijn om in hun maatje 24 te kunnen. En er was geen maatje groter meer...aaaah! Maar bon, de jeans paste nog wel en ik wil toch nog een paar kilo kwijt. Dus dan zit ze perfect. Ik ben al veel te lang op zoek naar dit jeansmodel om het te laten liggen!

Bij de outlet van Princess, ook in Antwerpen op de Schoenmarkt 14, spotte ik dan weer een kleedje van Michael Kors aan 59 euro, een prachtige oranje-roze zomerjurkje in broderie anglaise. Aangezien de normale prijs meer dan 700 euro bedraagt, kon ik hieraan of course niet weerstaan. Er waren trouwens ook nog topjes van Michael Kors en Bruno Pieters aan 9 euro. Alle kortingen zijn uiteraard niet zo groot, maar het loont de moeite om hier regelmatig een kijkje te komen nemen.

Reacties

Populaire posts