Karamel en crème brûlée: het perfecte verwenduo

Ik houd erg van zoete geuren, maar niet de bloemenvarianten, wel de typische zoete geuren uit de keuken. Vanille en karamel kunnen me zeker bekoren.


foto: a fashion girl

De shampoo Brunette Goddess van Tigi ruikt heerlijk naar karamel. Deze shampoo verlevendigt de glans van bruin haar en is dus enkel geschikt voor brunettes. Door het pompsysteem gaat een flacon heel lang mee. Alleen jammer dat deze verpakking niet zo handig is om mee op reis te nemen. In België verkoopt onder andere Kreatos de producten van Tigi. Meer info op http://www.tigihaircare.com/ .

Blondines -maar ook iedereen met een andere haarkleur- kunnen echter wel genieten van de crème brûlée body wash van Laura Mercier. Deze hydraterende crème body wash is aan de prijzige kant (+/- 43 euro), maar erg geschikt om te relaxen in een warm bad. Niet voor elke dag, maar als je extra wil ontspannen. Meer info op http://www.lauramercier.com/ . In principe te verkrijgen bij http://www.magnoliashop.be/ (al vond ik het niet in de onlineshop, maar wel in de tijdelijke shop die vorige week in Antwerpen te gast was). Als je het product wil uitproberen, raad ik je aan een mailtje naar Magnolia te sturen. Producten van Laura Mercier vind je ook bij Cosmeticary in Antwerpen en Brussel http://www.cosmeticary.com/ .

Reacties

Populaire posts