Jonge ontwerpers creëren lingerie voor Triumph

Zelf ben ik eerder een Marie Jo-meisje, maar Triumph profileert zich de laatste tijd meer en meer als een fashionablie lingeriemerk. Dat doet het merk onder andere met de Triumph Inspiration Award.

Zeven jonge ontwerpers toonden tijdens de halve finales van de vierde Triumph Inspiration Award dat lingerie nog steeds inspireert. Ze stonden garant voor een creatieve vertaling van het opgelegde thema '125 years of Celebrating Women'. Dat leverder zeven unieke lingeriesets op die Véronique De Kock, het Triumph-gezicht in België, met veel enthousiasme showde. Het resultaat zie je hieronder.


foto: Triumph
ontwerp Annelies Demeulenaere
Le Congo, Paradis Perdu

foto: Triumph
ontwerp Anne-Marie Mullenders
Transparency & Sensuality

foto: Triumph
ontwerp Ellen Lloyd
Emancipation

foto: Triumph
ontwerp Gabriela Cavanda
Mbujo-Mavi-Mariage


foto: Triumph
ontwerp Natascha Dhooms
Pink Glow


foto: Triumph
ontwerp Nele Cattrysse
L'Histoire de Melaniefoto: Triumph
ontwerp Tom Van der Borght
Transformama
 Véroniques reactie: “Ik heb al heel wat kledij geshowd tijdens mijn carrière, maar de creaties die ik vandaag heb gedragen, gaven me écht een geweldig gevoel. Deze foto’s ga ik dan ook voor altijd koesteren.”

De winnaar van de grote Belgische finale op woensdag 4 mei sleept niet alleen 1500 euro in de wacht, maar ook het felbegeerde ticket naar de Wereldfinale van de Triumph Inspiration Award in Berlijn. Daar kan hij/zij meedingen naar de hoofdprijs van 15 000 euro en de kans om samen met het Triumph designteam een limited edition van zijn/haar creatie te realiseren.

Mijn favoriet is de creatie van Gabriela Cavanda. Welk vind jij het mooiste ontwerp?


Reacties

Populaire posts