A woman who doesn't wear perfume has no future. - Coco Chanel

Een andere quote van Coco Chanel over parfum was: "Perfume is the unseen, unforgettable, ultimate accessory of fashion, that heralds your arrival and prolongs your departure." De grote modedame besefte dat parfum een deel is van iemands totale look. Het juiste parfum maakt je outfit helemaal af.

foto: Nina Ricci

Voor mij was dit parfum echter niet het iconische Chanel N° 5. Tot een jaar geleden was mijn signature parfum Deci Delà van Nina Ricci. Jammer genoeg wordt deze geur, die ik meer dan vijftien jaar droeg, niet meer geproduceerd. Nina Ricci weet mij echter nog steeds te bekoren met het parfum Nina L'Elixir.

De geur is tegelijk fris en zoet, schattig en elegant, en is net dat tikje anders dan de meeste parfums. Wil je mijn nieuwe lievelingsgeur ook ontdekken, doe dan mee met de wedstrijd van Ici Paris XL.  http://www.iciparisxl.be/benl/b2c/contests/2011/questions/wedstrijd_april_nina_lelixir_nl-be.aspx

Nina L'Elixir ruikt eerst naar Caipirinha Limoen (mmm, ik krijg zin in een cocktail) en Calabrese citroen, de frisse toets gaat snel over in de zoete geur van rode toffeeappel, rode bessen en bloemige jasmijn. De basisgeur ten slotte is een warme geur met accenten van wit cederhout, muskus en amber. Een ideale geur voor warme lentedagen! Als extraatje hieronder het sprookjesachtige reclamefilmpje.

Reacties

Populaire posts