Streetstyle op de stockverkoop

Dries Van Noten blijft een Antwerps mode-icoon. Ikzelf ben niet zijn grootste fan, vooral omdat zijn ontwerpen mij meestal niet zo mooi staan. Gelukkig zijn er genoeg anderen die wel stralen in zijn kleding. Voor mijn bloglezers wou ik ook een kijkje gaan nemen op de stockverkoop van deze grote naam.

Dat was echter buiten de lange wachtrij gerekend.

foto: a fashion girl

Ik focuste me dan maar op de kledingstijl van de mensen in de wachtrij en stootte er op een erg fashionable mannelijke exemplaar.

foto: a fashion girl
Serhat is afkomstig uit Duitsland en studeert daar design, met focus op mode. Hij wou eigenlijk de stockverkoop van Ann Demeulemeester en Haider Ackermann bezoeken, maar toen hij bij Dries Van Noten passeerde, ging hij in de wachtrij staan. Serhat hoopt vooral goede stoffen te vinden. Maar wanneer ik vraag of hij dan echt geen kleding koopt, geeft hij toch eerlijk toe: "Als ik iets zie dat ik echt mooi vind, koop ik het wel."

Reacties

Populaire posts