Saturday Shopping Spree

Wie geen geld meer wil uitgeven tot de Antwerpse stockverkopen van start gaan, brengt maar beter geen bezoekje aan Sandro.

Afgelopen zaterdag ging ik eventjes shoppen met een vriendin. Doel was om dingen voor haar te kopen, niet voor mij...Tja, dat is dus niet echt gelukt. Voordat jullie denken dat ik alleen aan mezelf dacht op mijn shopping spree, wil ik toch even vermelden dat ik mijn vriendin ook geholpen heb en dat ze alles gevonden heeft wat ze zocht.

foto: a fashion girl
Bij COS zag ik een bol zwart rokje hangen aan 30% korting: een koopje, dus dat mocht ik van mezelf dan toch meenemen. Mijn tassel-riem van H&M bleek trouwens mooi te staan bij het rokje - een goede keuze dus.

Daarna gingen we even kijken bij Sandro, het Franse merk dat Parijse elegantie en Italiaanse charme combineert. Sandro situeert zich qua prijsklasse in de middencategorie: duurder dan Zara (de stoffen zijn dan ook veel beter), maar goedkoper dan See by Chloé. Het is erg modebewust en brengt eigen interpretaties van grote modemerken. Een jaar geleden was het erg geënt op Balmain: schoudervullingen, gescheurde jeans, topjes versierd met steentjes... Deze zomer laat Sandro zich leiden door de collecties van Miu Miu en Chloé van vorige zomer. Jurkjes met grappige prints, kortje jasjes, nude-tinten, strikjes, zomen met ronde randen ...foto: a fashion girl


foto: a fashion girl


foto: a fashion girl

Ik paste bij Sandro verschillende jurkjes en koos uiteindelijk voor een strapless jurkje met roze accenten en een bijpassend roze vestje. Geen korting, dus het koopjesexcuus ging niet op. Hier had ik echter een ander bruikbaar excuus: ik heb eigenlijk heel weinig kleur in mijn kleerkast hangen, dus dit is iets dat ik nog niet heb... Oh well, ik ga er zeker plezier aan beleven en nu geef ik echt niets meer uit - tot de (Con)Temporary Fashion Days starten :-) Mijn schoenen van Tim Van Steenbergen passen trouwens perfect bij de outfit, ik zei het al: geweldige schoenen. Het zwarte jurkje heb ik niet gekocht, maar was wel erg aangenaam om te dragen. Misschien ga ik na de stockverkopen nog eens kijken bij Sandro.

Na de shopping spree dronken we iets op het terras van Café Impérial in het Paleis op de Meir - een aanrader op een drukke zaterdag, want er hangt daar echt een rustige sfeer. En dat met een overvolle Meir op een paar stappen afstand! Ik proefde er de cherry tea, ook al een aanrader.

Nogmaals mijn excuses voor de nogal slechte kwaliteit van de foto's, ik had weer maar eens alleen mijn gsm bij. Misschien toch eens investeren in een exemplaar met een betere camera!

Sandro
Hopland 50
2000 Antwerpen
http://www.sandro-paris.com/

COS
Stadsfeestzaal
Meir 78 / Hopland 31
2000 Antwerpen
http://www.cosstores.com/

Paleis op de Meir
Café Impérial
Meir 50
2000 Antwerpen
http://www.paleisopdemeir.be/

Reacties

Populaire posts