Online Miu Miu shoppen

De opening van de e-shop van Miu Miu was aangekondigd voor 6 april. Gisteren ging ik dus benieuwd kijken, maar was er geen e-shop te bekennen. Een dagje geduld werd echter beloond, vanaf vandaag kan je online Miu Miu shoppen op http://www.miumiu.com/ .


foto: Miu Miu (Prada)

Leuk is dat je naast de gewone categorieën zoals schoenen, accesoires...ook de hele runway-collectie kan bekijken. Zo kan je je even op de modeshow wanen én dat terwijl je alles beter kan zien dan de front row (ja, beter dan Anna Wintour - alhoewel die waarschijnlijk een eigen toonmoment voor haar alleen heeft).

Ik ben al een hele tijd fan van het jongere zusje van Prada. In België is de keuze echter heel beperkt en ik moest tot voor kort naar Parijs afzakken om de volledige collectie te ontdekken in de Miu Miu-boetiek. Vanaf nu kan ik rustig kiezen uit de hele collectie...misschien wel gevaarlijk. Ik mag van geluk spreken dat Miu Miu de site niet vorige winter lanceerde, want de wintercollectie was echt helemaal mijn ding. De zomercollectie spreekt me minder aan, gelukkig voor mijn financiën...maar misschien gaan ze volgende winter wel lijden onder deze nieuwe e-shop.

Reacties

Populaire posts