News flash: outlet Princess weer open op nieuwe locatie

Vanaf vandaag is de outlet van Princess eindelijk weer open, maar op een nieuwe locatie (de vroegere tweede ingang van Princess Blue). Kortingen van -60 tot -70% op onder andere See by Chloé, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Peter Pilotto...

Ik kocht -als eerste klant, you gotta be fast- een T-shirt met pareltjes van Markus Lupfer aan -70% en een shortje van Alexander Wang aan -60%. Al denk ik dat ik het shortje alleen aan de zee zal durven dragen.

Princess Outlet
Schoenmarkt 14
2000 Antwerpen
openeningsuren:
  • maandag: 12 tot 18 uur
  • woensdag tot en met vrijdag: 12 tot 18 uur
  • zaterdag: 10 tot 18 uur
  • dinsdag & zondag: gesloten

Mijn excuses voor de kwaliteit van de foto's maar omdat de batterij van mijn digitale camera leeg was, heb ik ze met mijn -oude- gsm genomen.


foto: a fashion girl

foto: a fashion girl
Pilotto-kleedjes in de etalage bij Princess Outlet

Reacties

Populaire posts