In de kijker: opkomend talent op Fashion Farm

Tijdens de (Con)Temporary Fashion Days - begin al maar af te tellen want ze starten 22 april - staat er ook jong talent in de kijker in Antwerpen op Fashion Farm.


foto: Fashion Farm

Op maar liefst zeven locaties rond het Centraal Station kunnen modeliefhebbers op 29 en 30 april ontdekken wat de nieuwste generatie van ontwerpers te bieden heeft. Op http://www.fashionfarm.be/ vind je alle info en kan je een gratis ticket aanvragen voor de openingsavond op vrijdag 29 april.


FASHION FARM: YOUNG DESIGNERS
Designcenter | De Winkelhaak -Lange Winkelhaakstraat 26, Antwerpen
Net zoals vorig jaar, krijgen een 15-tal jonge Antwerpse en internationale designers de kans om hun collecties voor te stellen aan pers en publiek in de exporuimte van Designcenter de Winkelhaak. Presentatie en verkoop van originele collecties en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen door: Hui Hui - Black Balloon - Sofie Claes - Ti+Hann - C'est quoi la vie ? - Dzine store - Coco jade - Kid vanilla - Astrid Grosser & Gerti Heinrich - Baiba Ripa - Flanel - Joanne Vanden Avenne - Toga125 - Hanna Schuler & Ismenia Keck - Swapping - Niagara - Hanna Hedman


LANCERING KRIS VAN ASSCHE x EASTPAK COLLECTION
http://www.eastpak.be/
Camper Showroom - Offerandestraat 26, Antwerpen
Eastpack, het authentieke urban lifestyle merk, stelt aan het grote publiek de nieuwe collectie voor: een out-of-the-box samenwerking met bekend modeontwerper en Artistiek Directeur van Dior Homme, Kris Van Assche. De collectie is een succesvolle mix van Van Assches complexiteit en de onconventionele eenvoud van Eastpak. Een glimp van deze samenwerking kon men al opvangen tijdens de Paris Fashion Week 2011.


ONTWERPSTER KIM STUMPF
http://www.kimstumpf.com/
Kartell-Fritz Hanzen, Offerandestraat 11, Antwerpen
Sinds zij de The Fifth season collective - een ontwerpwedstrijd van Galeria Inno en FFI - binnenrijfde, gaat het plots erg snel voor de ontwerpster. Kim Stumpf is een Belgische modeontwerpster die afstudeerde aan La Cambre in Brussel en reeds werkte voor bekende namen waaronder Bruno Pieters, Haider Ackermann en Natan. Voor deze editie van Fashion Farm zal zij haar fleurige zomercollectie in de imposante etalage van de Kartellshop showen.


POP-UP STINGARDEN & TEAHOUSE
Atelier Solarshop, Dambruggestraat 48, Antwerpen
Atelier Solarshop is een platform voor jonge kunstenaars door jonge kunstenaars waar verschillende projecten rond kunst, design en mode worden georganiseerd. Atelier Solar Shop zal voor enkele weken worden getransformeerd in theehuis ‘OTARK & SOLAR’. Men kan hier onder andere genieten van de pop-up string gardens van Fedor Van der Valk en het Otark foodcollective met theehuisje.


KOSTUUMONTWERPER JELLE SPRUYT
Galerie Ingrid Deuss, Provinciestraat 11, Antwerpen
Kostuumontwerper en video artist Jelle Spruyt stelt zijn collectie T@eden voor.


SWEETIE DARLING // designerstukken voor kinderen van 0-18 jaar
Galerie Transit, De Coninckplein 21, Antwerpen
Sweetie Darling, de designeroutletshop voor kinderen, verhuist voor twee dagen naar Antwerpen. Op 29 en 30 april kan je in de expozone TRANSIT op het Coninckplein terecht voor designerstukken voor kinderen van 0-18 jaar. Eigenares Eef Rombaut verzamelt de topstuks van het voorbije seizoen van vooral Belgische ontwerpers. We zien ruisende zijde, knallende kleuren, funky streetwear, vrolijke kwalitatief hoogstaande stuks. Naast Anne Kurris, Max & Lola, Simple Kids, Maan, Inge Van Den Broeck, Nathalie Verlinden, Dominique Ver Eecke, e.a....kan je er ook stukken vinden van Paul Smith en Jean Paul Gaultier.
  
 
'2060 STREET STYLE' PHOTOGRAPHY BY ELLEN GOOVAERTS
Galerie Ellen Goovaerts, Schaafstraat 3, Antwerpen


FASHION FOOD SWEET STUFF BY KAREN VAN WINKEL & DOBS. BY VEERLE DOBBELAERE
Bar D'Office, Dambruggestraat 29-31
www.karenvanwinkel.be/sweetstuff - http://www.dobs.be/

Reacties

Populaire posts