Een dagje Gent - deel 2: Imagine, Pand 13 en Barista

Natuurlijk heb ik in Gent meer dan één winkel bezocht. Een vast adresje wanneer ik in Gent ben is Imagine, een kleine winkel met exclusieve schoenen van onder andere Marc Jacobs (de eerste lijn!), Miu Miu, Chloé, Balenciaga... De boetiek bestaat nog niet zo lang, dus de stock is niet heel uitgebreid. De eigenaars doen echter hun best om een mooie collectie schoenen aan te bieden, die je op andere plaatsen in België niet zo snel zal vinden. Ze kiezen voor de net iets specialere modellen en verkopen zowel killer heels als elegante ballerina's. Eén ding is zeker: de schoenen die je hier vindt, zouden niet misstaan bij Blair & Serena uit Gossip Girl. De hoge hakken zijn wel iets minder geschikt in het kasseirijke Gent - maar dat mag geen probleem zijn voor echte modeliefhebbers.afbeelding: Imagine
Henegouwenstraat 46 - 9000 Gent

afbeelding: Imagine
Henegouwenstraat 46 - 9000 Gent


Ik heb me moeten inhouden om de Chloé-ballerina's uit de folder niet te kopen. Met de stockverkopen in de heel nabije toekomst, heb ik me ingehouden. Na 26 april staat er misschien wel een uitstap naar Gent op het programma om die schoentjes te gaan halen. En nu hopen dat ze er dan nog zijn in mijn maat.Daarna wandelde ik verder in de Henegouwenstraat en belandde ik bij Pand 13. Een winkel die kleding verkoopt van onder andere See by Chloé, By Malene Birger, Carven (hét oude Franse merk dat een tweede leven heeft gekregen dankzij voormalig Givenchy-ontwerper Guillaume Henry - I like it)... Het zwierige zomerjurkje van By Malene Birger trok meteen mijn aandacht, maar ook hier hield ik me in. Zucht, zo veel mooie kleren, zo weinig geld...het leven van een fashionista is soms hard.

foto: a fashion girl
I <3 het blauwe jurkje.

foto: a fashion girl

Wie na al dat shoppen honger heeft gekregen, kan bij Barista een heerlijk stuk chocolademoelleux eten. Ikzelf drink er een fluffy vanilla bij, een melkdrankje met vanillesmaak en schuimpjes erin.


Imagine
Henegouwenstraat 46
9000 Gent


Pand 13
Henegouwenstraat 13
9000 Gent


Barista
Hippoliet Lippensplein 25
9000 gent

Reacties

Populaire posts