De (Con)Temporary Fashion Days (stockverkopen) komen er weer aan – volledig overzicht

Vorig jaar kregen de stocksales een nieuwe naam en werden de (Con)Temporary Fashion Days geboren. En in april zijn ze aan een tweede editie toe! Dus een goede raad voor alle fashionista's: wees zuinig begin april en spaar je geld tot het eind van de maand!

Van 22 april tot en met 1 mei verkopen verschillende designers - gevestigde waarden zoals Tim Van Steenbergen en Dries Van Noten én nieuwe namen- creaties uit hun vorige collecties voor aantrekkelijke prijzen. Op het tabblad ‘(Con)Temporary Fashion Days’, bovenaan deze blog, vinden jullie alle data van het voorjaar van 2011.
foto: Tim Van Steenbergen collectie lente/zomer 2010 door Etienne Tordoir

Mijn persoonlijke favorieten zijn Bruno Pieters, die jammer genoeg nog steeds een pauze inlast, en Tim Van Steenbergen, die gelukkig zijn creativiteit nog volop in zijn ontwerpen steekt. Als je mijn vorige posts gelezen hebt, weet je dat je bij Bruno onder andere geklede shortjes kan vinden - ideaal voor een hopelijk warme zomer. Bij Tim vind je onder andere elegante jurken met mooie details.
Ook aan heren en kinderen is er gedacht! Dus ga het lijstje af en kies waar je heen gaat. Ik betwijfel of iemand àlle adresjes kan doen. Als je dat lukt, ben je echt een uitzonderlijke shopper!Reacties

Populaire posts