De (Con)Temporary Fashion Days zijn gestart

Gisteren startten de (Con)Temporary Fashion Days met de stockverkoop van Bruno Pieters. Voor één keertje was ik niet trouw op post zoals de voorgaande seizoenen en stond ik niet om 10 uur al aan de deur te wachten. Ik had samen met een vriendin namelijk een half dagje wellness-behandelingen geboekt vrijdagvoormiddag.

Na gerelaxed te hebben, haastten we ons -helemaal verzorgd, gehydrateerd en hopelijk met minder cellulitis- naar Antwerpen om een kijkje te nemen bij de ontwerper.

foto: a fashion girl
Een heel mooi maar zwaar - letterlijk- jurkje met ontelbaar veel steentjes.

foto: a fashion girl
It's all in the details.

foto: a fashion girl
Een fantastisch jasje dat voor mij - jammer genoeg- net te klein was.

Ik heb bovenstaande stukken dan wel niet genomen. Ik kon het kleedje zelfs amper dragen! Maar na héél véél gepast te hebben, was de keuze toch gemaakt: een oudroze jasje in het zachtste suède dat ik ooit gevoeld heb (en dat voor maar 150 euro!), een zwart rokje met architecturale snit en een shortje.

Bruno Pieters is echt een meester in het maken van geklede shortjes. Omdat ik nogal klein ben, kan ik geen middellange rokken dragen (enfin mits de juiste styling wel, maar makkelijk is het niet). Te korte rokjes zijn dan weer niet praktisch, vandaar dat geklede shortjes een ideaal alternatief zijn. Op voorwaarde dat die anticellulitisbehandeling een beetje werkt ten minste.

De gekochte stuks toon ik hier een andere keer. Maar ga ondertussen zeker zelf de kleding van Bruno ontdekken. Wacht niet te lang want een vriendin van me wist ondertussen ook al 6 stuks weg te kapen! Wees er wel op voorbereid dat er redelijk veel winterstuks hangen - en met de hoge temperaturen van de laatste dagen, heb je niet veel zin om die te passen. Maar met prachtige designerjassen aan 150 euro, mag je je niet laten tegenhouden door de zon. Want koud wordt het zeker weer in ons landje! Bruno Pieters heeft ook een mannencollectie, dus trommel zeker ook de fashionisto's en de mannen die modeadvies kunnen gebruiken op.

Let wel op dat je nog geld overhoudt, want vanaf volgende week starten de andere ontwerpers met hun verkopen...en dinsdag staat al meteen mijn andere favoriet, Tim Van Steenbergen, op het programma! Ook een aanrader.

De data vind je onder het tabblad (Con)Temporary Fashion Days bovenaan deze blog.

Reacties

Populaire posts