(Con)Temporary Fashion Days - Pop-up store Flanders Fashion Institute

Flanders Fashion Institute (FFI), de organisatie die de designermode-industrie in Vlaanderen stimuleert, biedt ontwerpers voor de tweede keer op rij de kans om hun collecties op een gemeenschappelijke locatie te verkopen tijdens de (Con)Temporary Fashion Days. Annemie Verbeke, Michaël Verheyden, Sandrina Fasoli, Conni Kaminski, Atelier 11, AVe, Joanne Vanden Avenne, C’est quoi la vie?, Elsa, Jodevisscher en Ellen Verbeek grijpen deze kans.

De stad Antwerpen stelt hiervoor het Mercator-Orteliushuis (Kloosterstraat 15, 2000 Antwerpen) ter beschikking. De pop-up store is open van donderdag 28 april  t.e.m. zondag 1 mei, elke dag van 12 uur tot 18 uur.

Tijdens de late night opening vandaag werd ook de eerste verjaardag van de blog van het FFI gevierd - http://www.blogffi.be/ . Met taart, én cosmo's uiteraard.

foto: a fashion girl

Mijn favorieten waren de schoenen van Ellen Verbeek en de kleding van Sandrina Fasoli.

foto: a fashion girl
De eerste sandaaltjes (rechts) liet ik met pijn in het hart staan, maar ik moet even zuiniger zijn.
foto: a fashion girl
De laarsjes (derde van rechts) waren iets te klein voor mij.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl
Het T-shirtje ga ik misschien nog halen.

Het zal jullie verbazen maar deze fashion girl heeft geen gaatjes in haar oren. Geen oorbellen voor mij dus, behalve de clips van Nico Taeymans. Deze zijn jammer genoeg niet meer makkelijk te verkrijgen. In de pop-up store had ik echter geluk. Ik koos vier paar aan de heel lage prijs van 5 euro per paar - zeg nu zelf, een koopje.


foto: a fashion girlReacties

Populaire posts