Beauty: masque Guimauve/ Marshmallow mask van Kenzoki

Mode en beauty liggen dicht bij elkaar. Veel grote modemerken hebben ook een make up- en verzorgingslijn. Daarom geef ik jullie vandaag een beautytip.

Wie op kantoor werkt, kent het probleem vast wel. Door de airconditioning en het grote aantal mensen in één ruimte, laat de luchtkwaliteit vaak te wensen over. Daar lijdt ook de huid onder. Veel water drinken blijft de beautytip bij uitstek. Voor wie zijn huid extra wil verwennen, kan een masker uitkomst bieden.


foto: a fashion girl

Ik raad het masker Guimauve/Marshmallow van Kenzoki aan. Kenzoki is de verzorgingslijn van het merk Kenzo. Zelf heb ik een gemengde huid, dus ik mag geen te rijke dag- en nachtcrème gebruiken. Eigenlijk is dit masker niet geschikt voor een gemengde huid omdat het ook erg voedend is, maar ik heb gemerkt dat mijn huid soms wel een zo'n oppepper kan gebruiken. Wanneer je echt een vette huid hebt, is dit masker echter té voedend.

De crème ruikt naar rijstpoeder en de textuur doet inderdaad aan marshmallows denken. Die combinatie maakt dat je je meteen relaxed voelt als je het masker aanbrengt. Na tien minuutjes inwerktijd, voelt je huid heel zacht en gevoed aan. De geur blijft daarna lang hangen, waardoor het meteen een beetje aromatherapie is.

De producten van Kenzoki zijn te verkrijgen bij Ici Paris XL. Het masker kost zo'n 45 euro.

Reacties

Populaire posts