Stockverkoop in het Hasseltse Modemuseum

Niet alleen Antwerpen, de Vlaamse modehoofdstad, heeft zijn eigen ModeMuseum. Ook Hasselt, de Hoofstad van de smaak, heeft een Modemuseum.

Naast verschillende tentoonstellingen organiseert het Modemuseum Hasselt ook andere initiatieven. Eén daarvan is een stockverkoop van Hasseltse boetieks en designers. Paul Smith, Balenciaga en -of course- Stijn Helsen zijn maar enkele van de ontwerpers die je er terugvindt.

De volgende editie vindt plaats op zaterdag 19 maart 2011 van 10 tot 18 uur. Uitzonderlijk voor een stockverkoop is dat er een toegangsprijs van 3 euro moet worden betaald. Een bezoek aan de lopende expo 'Alter Nature: The Future That Never Was'. is daarbij echter inbegrepen. En dat is ook een stocksale-koopje, want de normale toegangsprijs voor de tentoonstelling bedraagt 5 euro.

Tijdens de stockverkoop is er ook een swapping-stand. Wie kledingstukken wil ruilen, kan een kans wagen. De kleding moet nog wel zo goed als nieuw zijn, dus het gaat echt om amper gedragen miskopen.

Een praktische tip: neem genoeg geld mee want je kan alleen cash betalen.

Meer info: http://www.modemuseumhasselt.be/#/activiteiten en http://www.swapping.be/


bron afbeelding: Modemuseum Hasselt


In de expo 'Alter Nature: The Future That Never Was.' staat enerzijds de wisselwerking tussen mode en wetenschappelijke en industriële innovaties centraal, en anderzijds het veranderende karakter van de natuur en de invloed daarvan op mode. Meer in info over de tentoonstelling vind je via volgende link http://www.modemuseumhasselt.be/#/tentoonstelling/id/113 .

Reacties

Populaire posts