Spring/summer bij Enes

Meer en meer winkels willen hun collecties op een originele manier voorstellen. Enes hield deze week een laatavondopening. Modellen liepen in de winkel rond en showden de lente- en zomermode.

We gaan elegant de lente in met getailleerde jasjes en sjaals. Bolletjes zorgen voor een speelse toets. Erg in deze lente: jeans die onderaan wijder uitlopen.


foto: a fashion show


Felle kleurjes voor een zonnige zomer. Let op het hoedje, ik zei het al eerder: hoeden zijn een must-have accessoire geworden.

foto: a fashion girl

Ikzelf koos een casual outfit om naar Enes te gaan. Deze lente en zomer mogen jeans weer breder uitlopen, maar skinny jeans zijn ondertussen een klassieker geworden. Ze geven een outfit een beetje rock 'n roll-attitude, zeker gecombineerd met een gouden kettinkje met doodskop van Alexander McQueen. Het doodskopje wordt wel omgeven door bloesems om het wat vrouwelijk te houden. Het blousje van See by Chloé en de witte ballerina's van Marc by Marc Jacobs zorgen dan weer voor een delicaat en schattig accent.

Naast de modellen van bovenstaande fotootjes zie ik er wel erg klein uit. Misschien had ik toch voor hakken moeten kiezen! On the other hand, Kylie is ook klein and fabulous.

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl
 Bij Enes waren er  -net als bij Pinko- op Chanel geïnspireerde jasjes.

foto: a fashion girl

Enes
Lombardenvest 60
2000 Antwerpen
http://www.enes.be/
onder andere: See by Chloé, Paul & Joe, BY Malène Birger, Les Petites....

Reacties

Populaire berichten