Pinko trunkshow

Gisteren organiseerde Pinko Antwerpen voor de tweede keer een trunkshow (kleine modeshow) om de collectie voor de lente en zomer voor te stellen. Wij trokken een cocktailoutfit aan en gingen er heen.

foto: a fashion girl
Het gouden rokje van Matthew Williamson is al een blikvanger op zich, dus hield ik de rest van mijn outfit sober zwart.

Op de modeshow passeerden verschillende trends en klassiekers de revue: trenchcoats, leren jasjes en jasjes in Chanel-stijl blijven vaste waarden bij Pinko. Ook jodhpurs en harembroeken die achteraan toch mooi aanpassen, zijn één van de kenmerken van het Italiaanse merk. Verder zagen we de trends voor deze lente en zomer: ruffles, kant, colour blocking (met vooral veel roze felle tinten)... Eén van mijn favorieten was een eenvoudig zwart rokje in broderie anglaise.

Ook de capsulecollectie van ontwerper Mark Fast voor Pinko werd voorgesteld. De ontwerpen zijn nauwaansluitende silhouetten voor hen die gezegend zijn met genoeg zelfvertrouwen. Al houd ik persoonlijk meer van iets meer volume in mijn outfits. Deze collectie bevat ook veel breiwerk geproduceerd met innovatieve technieken waardoor de stuks naadloos zijn. Heel à la mode, nu half maart in het ModeMuseum in Antwerpen de expo'Unravel. Knitwear in Fashion./Ontrafel. Tricot in de Mode.' loopt. De ontwerpen zijn maar in 8 winkels wereldwijd te krijgen, ook bij Pinko Antwerpen vanaf half maart.

Zo zag de front row er uit op de trunkshow: Gossip Girl-waardig.

foto: a fashion girl
Hier zien we twee trends die de winter overleefd hebben: namelijk dierenprints en rock 'n roll-edge. Let ook op de geweldige quilted Stam-tas van Marc Jacobs links onderaan.

Pinko Antwerp
Huidevettersstraat 42a
2000 Antwerpen
http://www.pinko.it/

Reacties

 1. Heyhey fashiongirl!
  Hoe wist je dat Pinko een trunkshow organiseerde, en mag je daar dan zomaar binnen of is dat op uitnodiging?
  Ik wil alvast mee volgende keer!
  Ik kreeg je kaartje van Ann van Annvers toen ik over mijn eigen, net begonnen, blog vertelde. We zijn dus een beetje collega's :) ik kom zeker af en toe eens kijken!
  Mijn blog vind je op thefabmachine.wordpress.com mocht je geïnteresseerd zijn!

  Groetjes
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo

  Ik kreeg een uitnodiging in mijn mailbox, dus het was niet moeilijk erachter te komen. Volgende keer als je er bent, gewoon vragen om in hun klantenbestand opgenomen te worden, ik denk dat je dan wel updates krijgt.

  Ik heb je blog al eens snel bekeken: leuk! Deze week ga ik uitgebreider op onderzoek!

  ciao ciao
  afashiongirl

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten