Outlet Galerie Trouvailles heeft er een nieuwe vestiging bij

OPMERKING: Deze outlet bestaat jammer genoeg niet meer.
REMARK: This outlet isn't opened anymore.

De echte Antwerpse fashionista's kenden Galerie Trouvailles in de Nationalestraat 151 al langer. Kleding van hoofdzakelijk Italiaanse merken zoals Dolce & Gabbana, Armani, Moschino, Red Valentino...zijn hier te koop aan outletprijzen. Daarnaast vind je er echter ook Stella McCartney (een van mijn persoonlijke favorieten, vandaar de expliciete vermelding). Er wordt ongeveer een korting van 50% gegeven op de oorspronkelijke prijzen. Dus geen megakortingen van 70% zoals in sommige andere outletstores, maar zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Ik heb er al een supermooie blouse van Cavalli gevonden - very 'now' nu dat dierenprints nog altijd zéér aanwezig zijn op de catwalk. Met dierenprints is het echter vaak moeilijk er niet als Carmen van FC De Kampioenen uit te zien. Fijne stoffen en elegante snits vermijden dit probleem, alleen jammer dat het in dat geval vaak om de duurdere stuks gaat. Daarom ben ik heel blij dat er outletadresjes zijn, zoals Galerie Trouvailles.

Naast fashionista's komen ook interieurliefhebbers aan hun trekken in de outlet want ook al het meubilair in de winkel is te koop aan outletprijzen. De meubels zijn afkomstig van Hot & Cold in de Kloosterstraat. Reken wel niet op kleine prijsjes want het gaat om dure - en vaak mooie- stukken.

Sinds kort heeft deze outletboetiek een tweede vestiging in de Lombardenstraat 32, ook in Antwerpen. Dit nieuwe adresjes is enkel 's namiddags open van 13 tot 18 uur.


foto: a fashion girl
Galetie Trouvailles Lombardenstraat
Veel Seven-jeans.foto: a fashion girl
Galerie Trouvailles Lombardenstraat


Galerie Trouvailles
Nationalestraat  151 / Lombardenstraat 32
2000 Antwerpen

Reacties

Populaire posts