Mode op de Meir

Twee weken geleden staakte De Lijn in Antwerpen (net zoals vandaag, leve het openbaar vervoer). Daarom was ik genoodzaakt in alle vroegte over de Meir te wandelen, richting Grote Markt. Leuk is anders op een vrijdagmorgen, zal je denken. Maar terwijl ik door de lege winkelstraat stapte, deed ik een paar fashion finds waardoor de ochtenwandeling toch nog de moeite waard werd. Als er geen medeshoppers op de Meir zijn, trekken de etalages immers veel meer de aandacht.

Zo ontdekte ik dat het merk River Island een hoger fashiongehalte had dan ik dacht. Vooral het wijd uitstaande rokje in de etalage kon me erg bekoren. Ik heb het diezelfde avond dan ook gekocht in de beige versie (wat vaker draagbaar in dit niet zo zonnige landje). De verkopers waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader om eens binnen te springen als je op zoek bent naar budgetvriendelijke kleren met een zeker modegehalte. Pluspunt: je hebt minder kans om iemand in dezelfde outfit tegen te komen dan bij kleren van bv. H&M en Zara.

foto: a fashion girl

Even verder bij Princess werden perfect enkele trends voor de lente en zomer van 2011 getoond. Nude tinten, delicaat roze en vloeiende lange jurken staan zeker op het verlanglijstje van veel fashionista's. De Princess-vestigingen (met als meest recente aanwinst Renaissance) blijven een plekje om de laatste trends in modeland te spotten.

foto: a fashion girl

River Island
Meir 56
2000 Antwerpen
http://www.riverisland.com/

Princess
Meir 51-55
2000 Antwerpen
http://www.princess.eu/  (adressen van alle vestigingen)

Reacties

Populaire posts