George Michael kiest voor een bril van theo by Tim Van Steenbergen

De Antwerpse Tim Van Steenbergen doet het goed. Hij kreeg nog maar net lovende kritieken voor zijn geweldige wintercollectie 2011-2012, gebaseerd op het werk van kunstenaar Anselm Kiefer. En nu wordt George Michael gespot met een zonnebril die hij ontworpen heeft. George Michael kocht de zonnebril bij '36 Opticians’ in Londen.

foto: Aegean Records - George Michael
George Michael lanceert zijn nieuwe single ‘True Faith’. Op de cover draagt de Britse popster een zonnebril van het Belgische merk theo. Dit model ‘Bel Air’ is ontworpen door Tim van Steenbergen. theo en Tim Van Steenbergen zijn erg blij dat een van de meest succesvolle artiesten ooit hun ontwerp kiest voor de coverfoto. Het model 'Bel Air' maakt deel uit van de American Old Timers collectie. Tim Van Steenbergen putte zijn inspiratie uit de schitterende chromen decoratieve elementen, de glimmende bumpers en de afgeronde hoeken van de Amerikaanse vintage auto's. De Old Timers collectie is verkrijgbaar bij theo opticiens over de hele wereld en bij geselecteerde verkooppunten van Tim Van Steenbergen.

George schenkt de opbrengsten van de nieuwe single aan Comic Relief, een grote liefdadigheidsinstelling uit de UK die streeft naar een wereld zonder armoede. De single is online te downloaden vanaf 13 maart en is in de winkels verkrijgbaar vanaf 14 maart.

Meer info op http://www.georgemichael.com/

Reacties

Populaire posts