Fashionable glasses

Ik houd er niet van mijn  bril te moeten opzetten (uitgezonderd my fabulous Chanel sunglasses).
Met een zicht van -5,25 ben ik dus aangewezen op lenzen (thank god!) of laserchirurgie. Maar voor dat laatste ben ik toch nog een beetje bang.

Ik draag dus het grootste deel van de tijd lenzen. Om mijn ogen rust te gunnen, doe ik echter een bril op wanneer ik thuis ben. And even then I don't like it. Deze week paste ik echter een bril van Chanel, die ik erg leuk vind. Ik vond hem zelfs zo mooi toen ik hem paste, dat ik dacht "Deze bril zou ik zelfs buitenshuis dragen." De vraag is alleen of dit zo blijft wanneer er in plaats van gewoon glas, glas met een sterkte in zit dat mijn ogen véél te véél verkleint.

Maar toch denk ik dat ik onderstaande bril ga bestellen, hij staat erg mooi wanneer je hem aanhebt. Een aanrader voor wie op zoek is naar een nieuwe bril.


foto: Chanel


Voor wie de bril ook eens wil proberen, hierbij de code: 3198H 1187 51/16. Er zijn ook andere kleuren beschikbaar.

Reacties

Populaire posts