De lente is terug, welcome back skinny jeans

Eindelijk is het zo ver: de temperaturen klimmen weer lichtjes hoger, het zonnetje begint te schijnen, en op de trein voelt het na 10 minuten zonder verwarming niet meer als een ijskast. Ik moet nog altijd eens aan de NMBS vragen waarom ze het nodig vinden om halverwege de treinrit de verwarming uit te zetten, ook in volle winter...Why?

Maar goed, het betere weer vraagt om een garderobe-update. Na een winter lang in de kast gelegen te hebben, deed ik vandaag mijn skinny jeans van D&G (model Pretty) terug aan. Inderdaad, een hele winter vol jurkjes en rokjes (met wollen kousen weliswaar) en zonder jeans. Call me crazy, maar het lukt me niet om een jeans mooi te combineren met laarsjes. Ik vind het echt niet mooi wanneer ik een jeans in mijn laarzen stop en ze begint samen te klitten vlak boven de laarzen. En een skinny jeans over de laarzen doen, gaat gewoon niet. Met een ander model jeans lukt dat wel, maar dat vind ik dan weer zonde voor de laarzen... En kousen aandoen in ballerina's en pumps om ze met een jeans te kunnen dragen werkt ook niet. Ik heb wel laarsjes tot op mijn voetwreef gekocht om met jeans te combineren, maar ook dat gaf niet het verhoopte resultaat. Anyway, voor mij dus geen jeans in de winter. Volgende winter waag ik nog wel eens een poging.

Tot dan echter geen problemen meer, want nu kan ik weer naar hartelust ballerinaatjes en pumps dragen om te combineren met mijn favoriete jeans. Zo lang het nog duurt ten minste, want ik moet ook op zoek naar een nieuwe jeans. Deze heeft al twee lentes en zomers trouw dienst gedaan, maar nu 'the end is near'. Het is echter moeilijk afscheid te nemen van mijn perfecte jeans. Vorig jaar ben ik al op zoek geweest naar hetzelfde model, tot in de D&G-winkel in Parijs toe. Mais non, onvindbaar...en nu gaan Domenico en Stefano nog stoppen met D&G. Vandaar mijn smeekbede aan de twee Italiaanse modegoden: maak voor jullie stoppen aub nog één keer dat geweldige model 'Pretty' in het zwart, PRETTY please!

Reacties

Populaire posts