Derek Lam en eBay stellen hun collectie voor, stem op je favorieten

Derek Lam is hier in België niet zo'n bekende naam, maar elke fashionista in Amerika heeft al van hem gehoord. Ik ontdekte zijn ontwerpen bij Princess en kocht er mijn favoriete bloes ooit.


foto: a fashion girl

Jammer verkoopt Princess zijn collectie niet meer en ben ik aangewezen op Net-a-Porter en The Outnet (omwille van mijn budget vooral dat laatste!). In navolging van H&M en GAP presenteert echter nu ook eBay een betaalbare collectie van -je raadt het al- Derek Lam.

Tijdens NY Fashion Week stelde Derek Lam een collectie van 16 stuks voor. Er worden echter maar 5 stuks verkocht op eBay. Welke dat worden kan je zelf bepalen door op je favoriete stukken te stemmen op http://dereklam.ebay.com/ . Stemmen kan nog tot 28 februari. Wees geduldig als je de virtuele modellen bekijkt en laat de meisjes een rondje draaien want veel van de jurken hebben erg mooie details aan de achterkant.

Ik heb gestemd op het derde, het negende, het elfde en het vijftiende jurkje. Ok nummer 11 ziet er te breed uit, maar de achterkant is erg mooi en met een riem lijkt me dit een comfy jurkje.
Op 1 maart weten we welke ontwerpen zullen verkocht worden op eBay.

foto: eBay


Reacties

Populaire posts