Christian Siriano op NY Fashion Week

Terwijl we ons volop verheugen op een warme lente en zwoele zomer, is het op de catwalk alweer wintertijd. Vorige week startte de Mercedes-Benz Fashion Week in New York. Oud-'Poject Runway'-winnaar Christian Siriano stal op de eerste dag meteen de show. Niet met zijn collectie, maar omdat een model struikelde op de torenhoge stiletto's die ze droeg. Meteen het meeste nieuwsaandacht voor Siriano sinds zijn 'Project Runway'-overwinning, zo niet meer! Toch ben ik blij nog eens iets te horen van the most fierce designer ever ;-) die meedeed aan de wedstrijd.

De collectie zelf was best ok, geen verbazingwekkende vondsten, maar er zaten leuke stukken in. Ik had echter toch een meer opvallende collectie verwacht van Mr Fierce himself. Een van mijn favorieten is het kleedje van het meisje dat struikelde...maar de schoenen mag Christian houden! (op 9 min. in video)

Reacties

  1. Mijn favorieten vind je op 4', 5', 6', 9' en 9'38. Christian is absoluut geweldig, maar ik had toch ook wat meer van hem verwacht. Naar het einde toe werd het wel wat typerender voor hem. Opvallend trouwens dat bijna alle modellen last leken te hebben van die hakken. En die laatste jurk was blijkbaar ook een kwelling... :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts