Tweedehands koopjes, van Chanel tot Bruno Pieters, bij Ann-Vers

Anne van Ann-Vers houdt van mode, met een voorliefde voor Chanel en Balmain. Ze wil haar liefde -gelukkig voor ons- delen met fashionista's die het wat budgetvriendelijk willen houden. Bij Ann-Vers, haar tweedehandswinkel, vind je allerlei grote merken: tassen van Chloé, schoenen van Chanel, een jurkje van Gucci... en dat alles aan een fractie van de oorspronkelijke prijs. Zeker de moeite om een kijkje te gaan nemen. Eén tip: als je een stuk gevonden hebt, neem het dan meteen mee. Anders is de kans groot dat het bij een volgend bezoek al verkocht is.

Anne houdt het soms casual maar geeft een outfit dan weer een edgy twist met een zilveren jeans en een Chanel-sjaal als signature-kenmerk.
  
foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

Op andere dagen gaat ze dan weer resoluut voor chic, maar niet klassiek. Een op het eerste zicht eenvoudige blazer heeft toch weer een speciale snit en haar zwarte broek hangt mooi over haar laarsjes. Een speelse trui (van Chanel!) maakt het geheel af.foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl

foto: a fashion girl
Ann-Vers
Mechelsesteenweg 10
2000 Antwerpen
tel. 03 239 88 96
openingsuren:
* dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag: 11 tot 18 uur
* maandag, woensdag en zondag: gesloten
Facebook: www.facebook.com/pages/Ann-Vers/1511467489074809

Reacties

  1. Super, ik ga één van de dagen zeker ook een blog wijden aan Ann-vers, maar dan vooral gericht op de superkoopjes die ik er al heb gedaan. Veruit mijn favoriete winkel! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts