Een fashionable drinkbaar cadeau

Wie van mode houdt en ook al eens graag Sex and the City-gewijs een cocktail drinkt, is bij Dolce & Gabbana en Roberto Cavalli aan het goede adres. Ze brengen respectievelijk Martini Gold en Vokda Roberto Cavalli op de markt. De nieuwe drankjes zijn ook een leuke manier om met kerstmis of nieuwjaar een echte Dolce & Gabbana of Cavalli cadeau te geven voor een klein prijsje. In België kan je de drankjes onder andere kopen bij Verso in Antwerpen - http://www.verso.be/ .

Roberto Cavalli kiest voor vodka en geeft op de site http://www.robertocavallivodka.com/ ook een aantal cocktail-ideetjes. Mij spreekt Cavalli's Cherry Crush het meest aan - ik houd dan ook van zoete cocktails.
Cavalli's Cherry Crush
- 2 delen Roberto Cavalli vodka
- 1 deel black cherry cream
- een scheutje limoensap
Shake de ingrediënten. Giet de cocktail in een tumbler-glas gevuld met crushed ice en voeg een kers toe als versiering.

foto: Roberto Cavalli
Dolce & Gabbana gaat dan weer met Martini in zee. Samen brengen ze Martini Gold op de markt. Op de site http://www.martinigold.com/ geven ook zij cocktail-recepten. Hier kies ik voor Martini Gold Royal.

Martini Gold Royal
- 1 deel Martini Gold
- 1 deel champagne of Martini Brut
- een scheutje crème de cassis
Schenk de drie ingrediënten in een wijnglas dat gevuld is met ijsblokjes. Als afwerking versier je het drankje met een braambes.


foto: Martini/Dolce & Gabbana


Er werd ook een reclamefilmpje gemaakt met niemand minder dan Monica Bellucci.Voor wie het liever non-alcoholisch houdt - of voor wie BOB is - heeft Evian ook weer een designfles met het bronwater op de markt gebracht. Na Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier en Paul Smith is het ontwerp deze keer van Issey Miyake. Deze fles is onder andere verkrijgbaar bij Habitat en O'Cool.

foto: Evian/Issey Miyake

Reacties

Populaire posts