Vier nieuwe hotspots in Knokke: maak je klaar voor het strand - en nog heel wat meer

© a fashion girl


Knokke is de Belgische badstad bij uitstek voor wie houdt van strand (logisch), kunst, mode, design en lekker eten. En zeker als het allemaal een mondain tintje mag hebben. Er zijn ook in 2018 weer wat nieuwe adresjes en pop-ups, waarover meer in deze blogpost.

Chanel aan het strand
Tot 19 augustus is er een pop-up van Chanel, Les beiges à la plage. Je kan er de nieuwste make-upcollectie ontdekken en een gratis manicure met handmassage of make-up touch-up krijgen. Er is ook een leuke photobooth en een terrasje. Ik kocht er de nieuwe handcrème, pure verwennerij!
Elke dag van 11 tot 19 uur tot 19 augustus - Zeedijk 749

© a fashion girl

Reverspective art - kunst vanuit (letterlijk) een ander standpunt
Als je van kunst houdt, ga dan zeker eens kijken bij Axel Pairon Gallery. Je kan er onder andere de werken van Patrick Hughes bewonderen die lijken te bewegen terwijl je er langs loopt - een heel speciale ervaring. Zelfs wanneer de galerij gesloten is, kan je een van de kunstwerken ervaren in de etalage - de moeite! Je ziet het effect niet op de foto hieronder; je moet het in het echt zien.
Open op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur - Zeedijk 727 - www.axelpairon-gallery.com

© a fashion girl
Kunstwerk van Patrick Hughes
 
Drankjes bij zonsondergang
Bij BMW Artville kan je genieten van een drankje op het strand met zicht op een prachtige zonsondergang. Je kan er ook smullen van enkele tapas en een tentoonstelling van Jan Fabre bezoeken. Je moet je (gratis) registreren om binnen te mogen, dat kan je van tevoren online doen of ter plaatse. Om de expo te bezoeken moet je een ticket kopen.
Elke dag van 12 tot 22 uur tot 26 augustus - tegenover het casino - www.bmwartville.be

© a fashion girl
Vinum & Sensum: puur genieten!
Dit adresje is nog maar net open en the place to be als je wil smullen van een lekker drankje en gastronomische hapjes in een mooi kader maar niet uitgebreid wil gaan dineren. Het zijn 'maar' hapjes maar als je er een paar deelt, heb je wel genoeg gegeten. Alles wat we proefden, was heerlijk. Als aperitief kan ik de eigen interpretatie van het huis van Kirr Royal aanbevelen, een unieke smaakervaring.
Elke dag van 18 tot 1 uur - Leopoldlaan 162 - www.facebook.com/wineanddineexperienceknokke/ 

© a fashion girl

Reacties

Populaire posts